top of page
69203280_654876865009900_371206384793944
MandelaGroen hjerte.png
Sacred_geometry_RTE-13-512_edited.png

Jeg har altid interesseret mig for mennesker og haft mange kontaktflader. Igennem tiden har jeg altid vidst, at der var mere mellem himmel og jord, som vi ikke kan se med øjet. 

 

Jeg er uddannet sygeplejerske, og har arbejdet som hjertesygeplejerske i mange år, hvor jeg især beskæftigede mig med forskning indenfor hjertesygdomme.

De sidste15 år har jeg været monitor på lægemiddelforsøg, hvor jeg i samarbejde mellem medicinalbranchen og hospitalerne sikrer kvaliteten og udbyttet af lægemidlerne inden de godkendes. Dette er jeg fortsat beskæftiget med på deltid.

De seneste år har jeg udviklet mig som healer. Energierne og tankerne voksede ganske enkelt frem mens jeg dyrkede Yoga. Jeg er certificeret Reiki 1 og 2 Healer, samt certificeret Healings- og Regressionsterapeut. Jeg har også 4 ugers trance healing kurser fra Arthur Findley College i England, hvorigennem jeg er blevet bevidst om, at jeg er født som healer, og at jeg skal tilbyde mennesker min healing.

Jeg er i øjeblikket igang med en tre-årig uddannelse som Pacos shaman efter Q’ero-indianernes tradition. Undervisningen foregår med 2 Pacos shamaner fra Andesbjergene i Peru, en Pacos shaman fra Sverige, og en tolk. Vi samles en uge hvert halve år til undervisning.

Pacos shamanerne er blandt de mest kraftfulde healere i verden, og det er en kæmpe ære at blive undervist af dem.

Jeg bor i en lille Landsby Gundsømagle, som ligger 14 km nord for Roskilde. Jeg har indrettet en lille klinik i mit bondehus, hvor jeg behandler mine klienter.

Sacred_geometry_RTE-13-512_edited.png
bottom of page