top of page

Universel og dybdegående healing 

Reiki Healing

Reiki er japansk og betyder universel livsenergi.

Reiki healing er livsenergi som aktiverer og igangsætter de selvhelbredende processer som kroppen bruger for at hele på det fysiske og psykiske plan. Reiki healing afbalancerer krop, sind og sjæl. Beroliger og oplader dig med energi.

Jeg stiller mig til rådighed som en kanal for healingen, og den vil altid være tilpasset netop dit behov. Derfor vil det være meget forskelligt, hvordan du oplever healingen. Jeg har ikke brug for at vide noget om dig, da healingen bliver tilpasset efter de ubalancer, der måtte være i din krop, sind og sjæl.

 

Behandling foregår liggende på briks, fuldt påklædt med tæppe over. Jeg placerer mine hænder i forskellige positioner der dækker diverse vigtige organer samt chakraer. De fleste mærker en let snurren og varme i kroppen hvor jeg placerer mine hænder. Det er en meget afslappende behandling.

Healing er et supplement, og erstatter ikke lægebehandling.

Ved sygdom fysisk som psykisk anbefales 4 behandlinger, gerne 4 dage i træk eller så tæt som muligt. Herefter behandles efter behov.

Behandlingens varighed er ca. 60 min.

 

Særlig kærlig pris: 

1 behandling: 525 DKK

3 behandlinger: 1500 DKK

Trance Healing

Trance healing er en spirituel healings form, hvor jeg stiller mig til rådighed som kanal for universet, til netop at sende den energi DU har brug for. Denne form for healing er meget dybdegående, og retter sig mod at genoprette balance til din sjæl. Energierne arbejder i fire dage efter healingen, og er op til seks måneder om at integrere sig, og skabe positiv forandring.

Healingen kan foregå på briks i min klinik, eller som fjernhealing hvor du modtager healing hjemme hos dig selv.

Behandlingen foregår på briks fuldt påklædt med et tæppe over. Jeg sidder ved siden af dig og giver healingen uden berøring eller let berøring på skulderne.

Behandlingens varighed er ca. 60 min.

Særlig kærlig pris: 

1 behandling: 525 DKK

3 behandlinger: 1500 DKK

bottom of page